V-Shop

01Vad är V-shop?

V-shop tillhandahålls av oss i Styret, och kan tillgodose dig som gemene teknolog med prylarna du behöver för att verkligen visa vilken sektion du tillhör. Vi har allt man kan tänkas behöva, sen har vi lite grejer man inte behöver också.

Har du klurat ut vad det är du vill handla? Hör då av dig till intendent@vtek.chalmers.se.

02Prylar som finns i V-shopen

Frackband/Frackpin

Detta ståtliga frackband är ett oskrivet måste när det kommer till att blanda betong iklädd balmundering. Det gör sig även på bra på just bal. Sedan är ju inget frackband komplett utan en frackpin.

 

Pin

Ett självklart val som prydnad på kavajslaget, och en tydlig markering vilken sektion du tillhör. Denna pin gör din kavaj till så mycket mer än bara en kavaj.

 

V-påse

Det är även här du köper den där smällfeta V-påsen. Vi jobbar på ett lösa en bild till denna, så tills vidare får den symboliseras av V-påsens största fan.

 

Sångbok

När det är dags att skråla men du inte vet vad som skrålas bör är V-sektionens sångbok din bästa vän. Fungerar i dagsläget inte som fullgod ersättare ID06, men vi jobbar på det.

 

Tygmärke

När det är hög tid att laga favorittröjan är detta tygmärke en stark konkurrent till silvertejp. Fungerar även ypperligt för att piffa upp redan hela kläder.

03Priser

Frackband
Frackband
1 kr/cm (herr 50 cm, dam 60 cm)
Frackpin
Frackpin
20 kr
Sångbok
Sångbok
80 kr
Pin
Pin
20 kr
Tygmärke
Tygmärke
30 kr
V-påse
V-påse
50 kr

04Köpedags?

intendent@ vtek.chalmers.se