V-Shop

01Vad är V-shop?

V-shop tillhandahålls av oss i Styret, och kan tillgodose dig som gemene teknolog med prylarna du behöver för att verkligen visa vilken sektion du tillhör. Vi har allt man kan tänkas behöva, sen har vi lite grejer man inte behöver också.

Har du klurat ut vad det är du vill handla? Fyll i beställningsformuläret eller hör då av dig till intendent@vtek.chalmers.se om du har fler frågor!

02Prylar som finns i V-shopen

Frackband/Frackpin

Detta ståtliga frackband är ett oskrivet måste när det kommer till att blanda betong iklädd balmundering. Det gör sig även på bra på just bal. Sedan är ju inget frackband komplett utan en frackpin.

 

Pin

Ett självklart val som prydnad på kavajslaget, och en tydlig markering vilken sektion du tillhör. Denna pin gör din kavaj till så mycket mer än bara en kavaj.

 

 

 

 

 

 

 

V-ryggsäck

 

V-vattenflaska

Sångbok

När det är dags att skråla men du inte vet vad som skrålas bör är V-sektionens sångbok din bästa vän. Fungerar i dagsläget inte som fullgod ersättare ID06, men vi jobbar på det.

 

Tygmärke

När det är hög tid att laga favorittröjan är detta tygmärke en stark konkurrent till silvertejp. Fungerar även ypperligt för att piffa upp redan hela kläder.

03Köpedags?

Beställningsformulär
intendent@ vtek.chalmers.se