Boka bil
VIRUS

01Info

Vi på V-sektionen har en egenägd sektionsbil vid namn Veja som alla V-studenter får hyra. Det är en 9-sitsig Mercedes Vito minibuss men det går även att plocka ur sex av sätena om man behöver extra lastyta. Standard i bilen är nio säten, önskas annat antal får personen som hyr bilen själv ta ur samt sätta tillbaka sätena. Hurmästarinnan kan vid överenskommelse hjälpa till att ta ur och sätta tillbaka sätena, men hyrestagaren ansvarar för alla tunga lyft. Dessa kan förvaras på skolan vid överenskommelse med VIRUS.
Bilen står parkerad på framsidan av V-huset på sin anvisade plats, skulle någon stå parkerad på Vejas plats vid återlämning av bilen ska hyrestagaren ta en bild på registreringsskylten och bilen som står där och får istället, i första hand parkera på någon annan plats på samma parkering och i andra hand betonggården.

 

Att hyra bilen kostar 50kr/påbörjad mil samt 50kr/dygn. För att Hurmästarinnan ska kunna ha koll på antal mil som körts så fylls körloggen som ligger i bilen i med datum, namn, miltal vid start och slut, samt totalt körda kilometer av den som hyr bilen.
Betalning sker genom faktura som Hürmästarinnan skickar ut via mail i slutet av varje läsperiod. Om fakturan inte betalas i tid och en påminnelse skickas ut erläggs en påminnelseavgift på 100kr/10 dagar försening.

 

För att boka sektionsbilen hör man av sig till Maja Hagberg, Hürmästarinna 20, på Facebook eller genom att maila hurmastarinna@vtek.chalmers.se. Detta senast 48h innan avsedd bokning. Bilen hyrs ut dygnsvis, 12:30 – 12:00 nästkommande dag och nyckeln hämtas i VIRUS sektionsrum, Buren, som ligger intill Verum i källaren. Vid nyckelhämtning ska biluthyrningskontraktet vara läst, utskrivet, påskrivet och lämnas till Hürmästarinnan samt 500kr swishas i ”pant” som fås tillbaka när nyckeln och bilen är återlämnade.

 

Utöver vår sektionsbil använder sig V-sektionen utav Sunfleet, för mer information hör av dig till Hürmästarinnan, Maja Hagberg, mail: hurmastarinna@vtek.chalmers.com.

02Regler

Regler sektionsbilen – Privatperson

03Kontrakt

Kontrakt för sektionsbilen – Privatperson (dragen)