V-teknologsektionens
150-årsjubileum

01Välkommen

Varmt välkommen till den officiella hemsidan för V-teknologsektionens 150-årsjubileum som kommer äga rum 5/5 2018!

Studentplatserna är nu uppfyllda. Ni kan fortfarande anmäla er som vanligt för att sättas upp på reservlista.

02Bakgrund

Saxat från vtek.se/historia: ”År 1868 organiserades undervisningen i tre fackavdelningar. Byggnadsfacket, vid vilken såväl väg- och vattenbyggare som arkitekter utbildades, var sammanhållet ända fram till 1906. Med anledning av detta firades 1993 sektionens 125 år jubileum.”

Med ovan som bakgrund är det alltså hög tid för ett riktigt schabrak till 150-årsjubileum nästkommande år, närmare bestämt 5/5 2018.

03Information

Här kommer lite info om upplägget samt pris etc. Viktigt att notera är att ni inte betalar direkt, men att anmälan är bindande.
 
Dagsaktivitet:
På dagen kommer vi hålla en dagsaktivitet på Chalmers Johanneberg. Tanken är att erbjuda visning av våra nyrenoverade lokaler, spännande föreläsningar om programmet förr och nu, möjlighet att träffa sektionens föreningar och kommittéer samt en utställning av vårt arkiv med bilder och annat kul från förr. Efter några fullspäckade timmar kommer det finnas tid att smita hem och svida om inför banketten.
 
Bankett:
Plats för banketten är Chalmers Kårhus i Johanneberg och kommer inledas med trevligt mingel där vi skålar med bubbel. Därefter kommer det serveras en hejdundrande måltid med dryck därtill. Självklart bjuds det på fantastisk underhållning som får dig att tappa både haka och monokel. När banketten nått sitt slut bjuds det in till eftersläpp där ni får dansa av er allt spring i benen. Klädkod för banketten kommer vara mörk kostym och det kommer naturligtvis även gå alldeles utmärkt att anmäla +1. Hör av er om ni känner att ni vill framföra något spektakel under banketten.
 
Pris:
Dagsaktivteten är gratis men vi tar in anmälan för den för att veta ungefär hur många som kommer.
Biljett till banketten kostar 700 kronor för personer som studerar på V-sektionen i nuläget och 900 kronor för övriga (d.v.s alumner samt sällskap till alumner och studenter på V). Det finns ett begränsat antal platser så peppa igång och anmäl er på direkten!
 
OBS!
Notera att anmälan är bindande. Vi kommer att skicka ett mail till de som fått biljett med vidare info om betalning med mera. Vi kvoterar biljetterna mellan studenter och alumner.

04Biljetter

Anmälan är nu öppen och återfinns på länken nedan. Begränsat antal platser, så skjut inte upp det.

Sista anmälningsdag 2018-03-25.

https://goo.gl/forms/ZZDZmdfio21eqSkD2

05Låter tipptopp, hur länge är det kvar då?

06Kontakta oss

Har ni några funderingar eller dylikt gällande jubileet får ni gärna höra av er till oss.

150@ vtek.chalmers.se
0736514296 (Ordförande)